У ХПІ обговорять виклики Індустрії 4.0

8 лютого 2022 року відбудеться Круглий стіл «Молодь та індустрія 4.0: Харків — найкраща локація для розвитку технологій». Експерти — керівники провідних промислових підприємств та компаній регіону, представники асоціацій, університетів, місцевої влади. Вони обговорять питання адаптації української молоді до викликів Індустрії 4.0, що пропонує харківський бізнес та ЗВО майбутнім інженерам та інше на тему.

Місце проведення: Стартап-центр Spark НТУ «ХПІ» (Харків, вул. Манізера, 4). Початок — 10:00.

Охочі можуть приєднатися онлайн. Реєстрація: https://matchmaking.appau.org.ua/eu-industry-weeks-2022/

Круглий стіл відбудеться у рамках кампанії «Молодь та Індустрія 4.0», яка триває з кінця січня до березня 2022 року. Мета — побудова спільного порядку денного для промисловців і хайтек секторів у цій сфері, який має включати в себе чітку фіксацію головних викликів, напрями і конкретні плани дій, визначення кращих практик тощо.

Ведучий: Тарас Данько, професор НТУ «ХПІ», експерт Team Europe Ukraine, голова Ради Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО)

Організатор: IAM Cluster Харків

Партнери: Асоціація підприємств промислової автоматизації України (АППАУ), Стартап-центр Spark НТУ «ХПІ», Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО), Team Europe Ukraine, Харківська міська рада.

Довідка:

Індустрія 4.0 (четверта промислова революція) — новий підхід до виробництва, який ґрунтується на масовому впровадженні інформаційних технологій у промисловість, автоматизації бізнес-процесів, поширенні штучного інтелекту. Це сприяє підвищенню продуктивності, більшій безпеці працівників за рахунок скорочення робочих місць у небезпечних умовах праці, підвищенню конкурентоспроможності, створенню принципово нових продуктів та ін.

Анонс EU Industry Week Харків 08-02-2022