Студенти ХПІ можуть виграти грант на навчання в університеті

Студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» 1-5 курсів контрактної форми навчання будь яких спеціальностей  запрошують позмагатися у конкурсі соціальної програми Scholarship. Переможці отримають грант (стипендію) на оплату річного навчання у вишах України: за перше місце – 15 тисяч гривень, друге – 7 тис. грн. та третє – 3 тис. грн. Участь безкоштовна. Конкурсні роботи – статті – приймаються до 5 квітня 2023 року. Оголошення результатів відбудеться 15 квітня того ж року.

Для участі у конкурсі студенти ХПІ  мають надіслати статтю на одну із шести запропонованих тем: «Все про криптовалюти», «Як розраховувати курс валют»; “Для чого потрібні трейдери”; «Все про бінарні опціони»; “Як торгувати на форекс”; “Як правильно працювати з брокером”. Робота має бути унікальною, актуальною, цікавою та раніше не публікованою. Текст — щонайменше 5 тисяч символів, обов’язково доповнений малюнками, графіками, таблицями тощо. Приклади оформлення робіт за посиланнями:

  1. https://safetradebinaryoptions.com/ua/shho-take-kriptovalyuti
  2. https://safetradebinaryoptions.com/ua/shho-take-foreks
  3. https://safetradebinaryoptions.com/ua/pravylo-80-20-u-torgivli-yak-jogo-prodaty

Деталі конкурсу– тут.

Визначатиме переможців журі конкурсу. Роботи приймаються до 5 квітня 2023 року на електронну адресу: scholarship@safetradebinaryoptions.com.  Оголошення результатів заплановано на 15 квітня 2023 року. Грошові винагороди будуть переведені на розрахункові рахунки студентів-переможців у навчальних закладах.

Довідка:

Мета соціальної програми Scholarship безоплатна допомога обдарованим молодим людям, що є загальносвітовим трендом, популярним у більшості європейських країн, Англії, Канаді, США і т.д.

Участь у конкурсі — реальний шанс за допомогою власних знань та навичок компенсувати частково або повністю кошти за навчання на контрактній формі. За перемогу у змаганнях (за одне із 3-х призових місць) студенти отримують безповоротні грошові винагороди в установленому розмірі на свої розрахункові рахунки у закладах вищої освіти.

Фінансову підтримку Scholarship надають комерційні організації, підприємці та бізнес. Інтерес спонсорів —ще й пошук майбутніх кадрів зі студентської лави. Якщо конкурсант проявить себе, то він може під час навчання пройти стажування у компанії, а після отримання диплому одразу вийти на своє перше робоче місце.