Спортсменка ХПІ здобула «золото», «срібло» та «бронзу» українського чемпіонату

Студентка І курсу кафедри фізичного виховання НТУ «ХПІ» Анастасія Сизон взяла участь у юнацькому Кубку України з велосипедного туризму. За підсумками змагань, спортсменка посіла перше та друге місця у особистих першостях, а також здобула «бронзу» у командному заліку. Загалом у Чемпіонаті взяли участь близько двохсот осіб із сімнадцяти областей України.

Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму відбувся 6-10 вересня на території Іршавської міської територіальної громади Хустського району Закарпатської області. У турнірі взяли участь одинадцять команд. Змагання проходили у два етапи. Перший — це фігурне водіння велосипеда, тріал та крос, другий — смуга перешкод.

За підсумками змагань учасники та переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Кожна команда отримала дипломи від Федерації спортивного туризму України про участь.

Довідка:

Анастасія Сизон (гр. СГТ-122) — студентка 1-го курсу кафедри фізичного виховання Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ».