Головний бухгалтер ХПІ Світлана Солодовнікова відзначає ювілей

Сьогодні, 10 лютого 2023 року, свій ювілей святкує головний бухгалтер НТУ «Харківський політехнічний інститут» Світлана Вікторівна Солодовнікова. Колеги характеризують її як талановиту керівницю та щирого патріота ХПІ, яка віддала університету близько тридцяти років життя. Високий рівень професіоналізму Світлани Солодовнікової, самодисципліна, ерудиція та активна життєва позиція роблять неоціненний внесок у розвиток ХПІ. Слід зазначити, що вона стала єдиною жінкою-політехником, яка нагороджена пам’ятною медаллю «За оборону міста-героя Харкова».

Як надійний та вимогливий керівник, Світлана Вікторівна Солодовнікова демонструє повну відданість справі, працьовитість, наполегливість, високий професіоналізм, під її керівництвом поставлені завдання вирішуються якісно та вчасно. Закономірно, що вона має заслужений авторитет серед співробітників, студентів, керівництва університету. Особисті якості Світлани Вікторівни — чесність, порядність, привітність, щирість — також викликають глибоку повагу колег.

Багатотисячний колектив Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» вітає Світлану Вікторівну Солодовнікову з ювілеєм.

«Бажаємо Вам здоров’я, невичерпної енергії, щастя, на довгі роки зберегти ті високі людські та професійні якості, завдяки яким Ви набули любові та поваги колег та всіх співробітників ХПІ! Успіхів у професійній діяльності та у всіх починаннях, наснаги, незмінного таланту, незгасаючої віри, надії та любові у Вашому серці. Нехай здійснюються мрії, буде мир, добробут, спокій та гармонія у Вашій душі!».