ХПІ запрошує на міжнародну конференцію MicroCAD-2023. РЕЄСТРАЦІЯ!

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує на XXXI Міжнародну науково-практичну конференцію «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» (MicroCAD2023). Подія відбудеться 1720 травня. Для участі необхідно подати заявку та тези доповідей до 23 квітня 2023 року.

НТУ «ХПІ» проводить конференцію за підтримки Міністерства освіти і науки України. Співзасновниками є провідні заклади вищої освіти Європи: Мішкольцький університет (Угорщина), Варшавська та Познанська політехніки (Польща), Магдебурзький університет ім. Отто фон Геріке (Німеччина), Петрошанський університет (Румунія), Софійський університет «Св. Климент Охридський» (Болгарія).

Учасникам пропонується 12-ть секцій: інформаційні та управляючі системи; нові матеріали і сучасні технології обробки металів; електромеханічне та електричне перетворення енергії; сучасні технології в освіті; економіка, менеджмент і міжнародний бізнес; електромагнітна стійкість; мультимедійні та інтернет технології і системи; міжнародна освіта; воєнні науки, національна безпека, безпека державного кордону та інші. Загалом двадцять дві підсекції.

Для реєстрації необхідно до 23 квітня 2023 року надіслати на адресу секретаря секції на сайті конференції:

  1. Заявку на участь в конференції;
  2. Тези доповіді, підписані авторами

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

Адреса організаційного комітету конференції: Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», науково-дослідна частина, вул. Кирпичова, 2, м. Харків, 61002, Україна,

Телефон: (057) 707-60-14; (099) 944-55-89

Детальніше про роботу міжнародної науково-практичної конференції — на сайті https://web.kpi.kharkov.ua/microcad/

Довідка:

Ініціаторами організації міжнародної конференції виступили вчені НТУ «ХПІ» та Мішкольцького університету ще у 1993 році. З того часу захід трансформувався у міжнародний науковий форум, у межах якого щорічно близько трьох тисяч вчених та молодих вчених з усього світу обговорюють глобальні проблеми розвитку людської цивілізації.

За 30-річну історію конференції було зроблено понад п’ятдесят тисяч доповідей, апробацію своїх наукових робіт пройшли понад 350 майбутніх докторів наук і понад 3000 кандидатів наук і докторів PhD. За цей час понад 150 іменитих іноземних гостей — ректори, проректори, декани факультетів, професори, міністри, посли, директори організацій та промислових підприємств та інші — були учасниками MicroCAD.