Жінкам ХПІ подарували виставу

Напередодні міжнародного жіночого дня 8 березня для співробітниць Харківського Політеху влаштували маленьке свято, яке відбулося у Харківському академічному драматичному театрі. Від імені чоловічого колективу університету жінок привітав ректор професор Євген Сокол, а служителі Мельпомени показали спектакль «Американські гірки», прем’єрний показ якого готується найближчим часом. Подія була організована керівництвом та профспілковим комітетом НТУ «ХПІ». Святковий вечір з метою безпеки проводився у малій залі Харківського академічного драматичного театру.

Ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол, виступаючи перед представницями прекрасної статі Харківського Політеху, подякував директору театру та голові профспілкового комітету університету Анатолію Фоміну за організацію події. Він наголосив, що для політехніків збиратися напередодні Міжнародного жіночого дня у Харківському драматичному театрі стало вже традицією. Однак, на жаль, за словами ректора ХПІ, через воєнний стан в Україні дуже складно долучитися до культурного життя міста. І якщо раніше збиралися у великій залі на 350 місць, то сьогодні інші можливості. Проте свято відбулося.

Від імені чоловічого колективу університету ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол привітав жінок із Міжнародним Днем 8 березня.

«Любі, дорогі, шановні жінки! Вітаю вас з прийдешнім святом 8 березня!  Ми, чоловіки,  дуже вдячні вам за все те, що ви робите на своєму робочому місці, в сім’ї та загалом для нашої університетської спільноти.  Саме завдяки вашій турботі та увазі, ми відчуваємо власну значущість та необхідність. І те що ми працюємо, досягаємо якихось результатів, прагнемо кращого –ми робимо тільки для вас!  Бо що потрібно чоловіку? Прийшов, поїв,  поспав і знову на роботу. А наші жінки націлюють нас на інше. В ці дуже важкі часи ,перш за все, хотілось би побажати вашим родинам здоров’я, щоб ми всі дочекалися  миру та перемоги. Прийміть найщиріші  вітання з цім святом і скромний подарунок, який ми мали можливість зробити,  щоб якось підняти ваш настрій,  щоб ви відчули,  що місто живе,  ми живемо! Харків був,  є і буде!  І, безумовно,  ми дочекаємося того часу, коли ще раз зустрінемося всі разом у великій залі цього театру, і відсвяткуємо тут не одне свято. Вітаю всіх!» , – відзначив  ректор Євген Сокол.