З 1 квітня в ХПІ — Дні відкритих дверей! РЕЄСТРАЦІЯ

Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут” запрошує абітурієнтів   на унікальну подію – “Дні відкритих дверей: Знайомство з майбутнім”. Починаючи з 1 квітня,  протягом 12 днів,  можна буде зануритися у різноманіття напрямків та спеціальностей, які пропонує Харківський Політех. Кожен новий день –новий Навчально-науковий інститут вишу з його особливими «родзинками» та  перевагами. Крім того, буде можливість поспілкуватися з представниками Приймальної комісії, отримати консультації з вступу та задати будь-які запитання. Захід відбудеться як офлайн, так і онлайн у Telegram. Таким чином, кожен зможе  приєднатися до  нього з будь-якої точки світу. Початок о 16:30. Для участі у Днях відкритих дверей НТУ «ХПІ» необхідно заповнити реєстраційну форму учасника: https://forms.office.com/e/jW7RmXNpGi та приєднатися за посиланням до офіційного чату заходу: https://t.me/joinchat/L2Hxox1rkSpjYjM6.  

З 1 по 12 квітня 2024 року щоденно о 16:30 НТУ «ХПІ»  запрошує всіх бажаючих на “Дні відкритих дверей НТУ «ХПІ»: Знайомство з майбутнім!” Подія відбудеться як офлайн, так і онлайн. Для тих, хто не може відвідати  університет особисто, готується онлайн трансляція у Telegram.

Для участі у Днях відкритих дверей НТУ «ХПІ» необхідно виконати 2 простих кроки:

1.Заповнити реєстраційну форму учасника. За реєстраційною формою учасники зможуть обрати заходи, які їх цікавлять, а також формат участі. УВАГА! Кількість місць при проведенні заходу оффлайн обмежена 80 учасниками/день. Посилання на форму реєстрації: https://forms.office.com/e/jW7RmXNpGi

2.Доєднатись до Telegram-групи. Детальна інформація, анонси та посилання на онлайн у Telegram-групі. Приєднуйтесь за посиланням до офіційного чату заходу: https://t.me/joinchat/L2Hxox1rkSpjYjM6  

Згідно розкладу,  кожного дня один з підрозділів НТУ «ХПІ» проведе свій День відкритих дверей, де у  вступників буде можливість обрати та познайомитись з Навчально-науковими інститутами (ННІ) та коледжем НТУ «ХПІ», дізнатися про широкі можливості від НТУ «ХПІ», отримати консультації від Приймальної комісії, а також задати запитання та отримати на них відповіді.

 РОЗКЛАД ДНІВ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НТУ «ХПІ»

З 01 ПО 12 КВІТНЯ 2024 РОКУ

Дата Навчально-науковий інститут/підрозділ НТУ «ХПІ»
01.04 (пн.) Навчально-науковий інститут енергетики, електроніки та електромеханіки
02.04 (вт.) Навчально-науковий інститут механічної інженерії і транспорту
03.04 (ср.) Навчально-науковий інститут комп’ютерного моделювання, прикладної фізики та математики
04.04 (чт.) Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії
05.04 (пт.) Навчально-науковий інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій
08.04 (пн.) Навчально-науковий інститут економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу
09.04 (вт.) Навчально-науковий інститут соціально-гуманітарних технологій
10.04 (ср.) Освітній центр «Німецький технічний факультет» (вступ та навчання за програмою подвійних дипломів між НТУ «ХПІ» та Магдебурзьким університетом ім. Отто фон Геріке, Німеччина)
11.04 (чт.) Харківський комп’ютерно-технологічний фаховий коледж НТУ «ХПI»
12.04 (пт.) Приймальна комісія (про вступну кампанію 2024 та підготовку до неї)