Міжнародні проекти та народні танці — в програмі ХПІ «Світ освіти»

Сьогодні на телеканалі ОТБ (Філія Національної телекомпанії України «Харківська регіональна дирекція») о 19.27 вийде новий випуск телепроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти».

У першому сюжеті програми глядачі дізнаються про особливості Міжнародного форуму молодих вчених із прикладної фізики та інженерії (International Young Scientists Forum on Applied Physics and Engineering, YSF–2016), який відбувся в ХПІ в середині жовтня. Захід зібрав понад 150 дослідників із України, Німеччини, Польщі, Естонії, Нідерландів, США, Ізраїлю та інших країн. Серед гостей форуму відомі українські та зарубіжні вчені. Враженнями від заходу поділиться президент міжнародної спільноти інженерів електротехніки та електроніки з США Девід Дюроше, який дасть ексклюзивне інтерв’ю програмі. Крім того, про форум розкажуть його організатори — молоді вчені з НТУ «ХПІ», а також Інституту радіофізики та електроніки ім. О. Я. Усикова НАН України.

Наступний сюжет буде присвячений ансамблю народного танцю «Україна» Палацу студентів ХПІ, який у 2016 році отримав звання «народного колективу профспілок України». Про діяльність ансамблю і його досягнення розкажуть самі танцюристи-студенти Політеху, і керівник колективу Катерина Смирнова.

Детальніше — в черговому випуску програми «Світ освіти» в п’ятницю, 28 жовтня, о 19:27 на телеканалі ОТБ, повтор — у неділю, 30 жовтня, о 10:50.

Довідка:

Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, що відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить один раз на місяць, в п’ятницю, на каналі ОТБ з повтором у неділю.

[vimeo 189614435 w=640 h=478]