Студентам Політеху нададуть шанс відвідати авіасалон Ле Бурже безкоштовно

3 листопада в НТУ «ХПІ» відбудеться презентація конкурсу «Авіатор—2017», в якому можуть взяти участь студенти всіх технічних спеціальностей.

Проект передбачає конкурсний відбір студентів протягом навчального року. У 2017 році 100 переможців конкурсу безкоштовно відвідають Міжнародний авіасалон Ле Бурже, щоб вивчити передові технології в авіабудуванні, а також познайомитися з фахівцями та представниками компаній-лідерів галузі.

На презентації організатори розкажуть про нововведення, правила конкурсу, експертне журі. Крім того, студентам покажуть відеоролики про попередні поїздки переможців на міжнародні авіасалони Фарнборо і Ле Бурже.

Початок заходу — о 14.30.

Місце проведення: головний (ректорський) корпус, 2 поверх, 12 аудиторія.

Конкурс «Авіатор—2017» пройде в п’ять етапів, у ході яких учасники зможуть показати свої знання з технічних дисциплін, англійської мови, історії авіації, а також представити презентації експертному журі на чолі з відомим авіаконструктором Дмитром Ківою.

Довідка:

Конкурс «Авіатор» проводиться вже 6-й рік поспіль у рамках діяльності благодійного фонду «Фонд Бориса Колеснікова». Мета проекту — підтримка студентів технічних спеціальностей і допомога в розвитку їх творчого і наукового потенціалу.

НТУ «ХПІ» бере участь у конкурсі вперше. «Авіатор» уже успішно реалізується в:

– Національному авіаційному університеті (Київ);

– Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського»;

– Національному аерокосмічному університеті ім. М. Є. Жуковського «ХАІ»;

– Кіровоградській льотній академії НАУ;

– Запорізькому національному технічному університеті;

– Криворізькому НАУ коледжі;

– Слов’янському НАУ коледжі.