У ХПІ відбудеться вебінар із засновниками європейської освітньої платформи Lingtwins

14 грудня в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбудеться презентація європейської освітньої платформи Lingtwins (Англія).

Під час вебінару студенти та викладачі обговорять сучасні тренди в онлайн освіті та вивченні мов, керівники проекту розкажуть про можливості його використання для пошуку нових форматів співробітництва між НТУ «ХПІ» та європейськими університетами.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UAXSQK3NgKg]

Кожному студенту Lingtwins надає реальну можливість будувати європейську Лінгтвінз спільноту: знаходити співрозмовників, легко й цікаво вивчати мову у контексті майбутньої професії, а викладачам — саме завдяки мовній практиці знаходити колег з різних європейських університетів.

Початок — о 14.15 у 12 аудиторії головного (ректорського) корпусу НТУ «ХПІ».

Проект уже підтримали і впроваджують університети Великобританії, Іспанії, Франції, а також чотири провідні вузи Харкова, серед яких і ХПІ.

Для участі у вебінарі необхідно попередньо зареєструватись за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/19VPw9uT8_cxfR3dLfQOKuPw_Ryxp57d–huIZo1CIw4/edit

Довідка:

Lingtwins — це безкоштовна онлайн платформа, що поєднує співрозмовників для практики вивчення мов на основі їх особистих інтересів.

Проект заснувала українка Олена Приходько (м. Харків), яка здобула вищу освіту у Франції. Саме тому однією з семи мов вивчення є українська.

Lingtwins запустив першу десктоп-версію наприкінці жовтня 2016 р. з можливістю використання англійської, української, французької, німецької, італійської, іспанської та російської мов.

Мобільні додатки будуть доступні для використання тільки на початку 2017 р. Проект вже підтримали студенти, викладачі та адміністрація 6 європейських університетів: University of Oxford (Оксфордський Університет, Англія), Newcastle University (Університет Ньюкасла, Англія), London School of Economics (Лондонська Школа Економіки), University of Bristol (Університет Бристолю), Universidad de Almeria (Університет Альмерії, Іспанія), University of Nice (Університет Ніцци, Франція).

Чотири провідні університети Харкова, серед яких і Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», також найпершими в Європі приєдналися до розбудови нових освітніх та комунікативних можливостей для своїх студентів та викладачів на базі платформи Lingtwins.com.