День відкритих дверей у ХПІ, відкриття бізнес-інкубатора і 67-ї Спартакіади — в проекті «Світ освіти»

Сьогодні, 23 грудня, на телеканалі ОТБ (Філія Національної телекомпанії України «Харківська регіональна дирекція») о 18.00 вийде новий випуск телепроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти».

Перший сюжет передачі присвячений Дню відкритих дверей університету, де абітурієнтам та їхнім батькам показали презентаційні стенди факультетів і кафедр вузу. А ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Сокол розповів про Політех, умови вступу, правила прийому до університету у 2017 році, а також відповів на їхні запитання.

З другого матеріалу глядачі дізнаються про пілотний проект для України — бізнес-інкубатор, який планують створити в Політеху. Цілі і перспективи коворкінг-центру «Інкубатор 1991» обговорювали представники університетського консорціуму і західні інвестори з губернатором Харківської області Юлією Світличною. Проект дозволить об’єднати бізнес і науку.

Третій сюжет розповість про відкриття 67-ї Спартакіади в НТУ «ХПІ». У ній взяли участь понад 3000 студентів денної форми навчання. За традицією загальнокомандний залік проводився для кожного факультету окремо. На відкритті ректор ХПІ, професор Євген Сокол і завідувач кафедрою фізичного виховання, доцент Олексій Юшко відзначили студентів і аспірантів, які стали переможцями та призерами українських і міжнародних спортивних змагань 2016 року.

Детальніше — в черговому випуску телепроекту «Світ освіти» в п’ятницю, 23 грудня, о 18.00 на телеканалі ОТБ, повтор — у неділю, 25 грудня, о 15:45.

Довідка:

Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, що відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить один раз на місяць, в п’ятницю, на каналі ОТБ з повтором у неділю.