Студенти ХПІ зможуть безкоштовно відвідати Канаду

У березні 2017 року студентів 1-3 курсів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та інших вузів країни запрошують взяти участь у конкурсі «Видатні українці Канади».

Захід проводиться за ініціативи канадсько-української громадської організації O. W. L. Open World Learning і приурочений до святкування 125-річчя перших українських поселень у Канаді, а також 150-річчя країни.

Фіналісти конкурсу зможуть безкоштовно поїхати до Канади влітку 2017 року з метою вивчення англійської мови, знайомства з канадським суспільством та українською діаспорою.

Конкурсна робота повинна бути присвячена видатній історичній або сучасній особистості канадського українця (приклад, Роберта Лінн Бондар — перша канадка українського походження, яка побувала в космосі та ін.). Потім необхідно провести дослідження щодо обраної особистості і на основі зібраного матеріалу відзняти невелике аматорське відео (максимум 3 хвилини). У цій частині конкурсант повинен самостійно придумати сюжет. Вітається будь-яка креативна ідея: це може бути навіть інтерв’ю або документальний ролик, якщо є така можливість.

На початку або в кінці відеороботи конкурсантом у довільній формі має бути зазначено, що даний відеоролик є предметом конкурсу від O.W.L. Open World Learning (наприклад, «Я беру участь у конкурсі канадсько-української організації O.W.L. Open World Learning з нагоди 125-річчя перших українських поселень в Канаді. Мене дуже вразила історія (ім’я обраної фігури), тому …»).

Більш детальна інформація про конкурс знаходиться за посиланням.

Результати конкурсу будуть оголошені не раніше 15 березня 2017 року.