Міністерство освіти і науки України оголосило про фестиваль інновацій: умови конкурсу

Науковців Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» запрошують взяти участь у Всеукраїнському фестивалі інновацій. Дедлайн подачі заявок на участь у конкурсі — 9 червня 2017 року.

Організатори: Міністерство освіти і науки України разом з Київським національним університетом ім. Тараса Шевченка та Науковим парком КНУ.

Мета заходу — популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх розробок.

У рамках фестивалю проведуть:

  • конкурс стартапів, журі якого буде сформовано з представників венчурного бізнесу, бізнес-інкубаторів, асоціацій промислових підприємств;
  • презентації венчурних фондів та бізнес-ангелів;
  • конференцію «Проблеми нормативно-правового забезпечення інноваційної діяльності та шляхи їх вирішення».

Звертаємо увагу, що участь у конкурсі стартапів можуть брати розробки на стадії готовності не менш як дослідний зразок (прототип).

Конкурс стартапів складатиметься з двох напрямів: соціальні інновації та економічно спрямовані інновації. Оцінювання проводитиметься за такими підгрупами: авторські колективи, які на 75 відсотків або більше складаються зі студентів, та інші авторські колективи.

Попередній відбір учасників конкурсу стартапів триватиме до 31 липня. Учасників буде повідомлено про проходження до участі у другому турі – презентації стартапів конкурсному журі, до 14 серпня. Другий тур відбудеться 28-29 вересня 2017 року на базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

У разі зацікавленості необхідно до 18:00 9 червня 2017 року надати інформацію за формою (заявка), що додається, та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів) в електронному вигляді на адресу chayka@mon.gov.ua. Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатися не будуть.

Контактний телефон: 044 287 82 55.

Участь у конференції «Проблеми нормативно-правового забезпечення інноваційної діяльності та шляхи їх вирішення» можуть взяти представники вищих навчальних закладів, наукових парків, інших інноваційних структур, створених ВНЗ, громадських організацій та реального сектора економіки, до сфери інтересів яких належать питання академічного підприємництва та впровадження інновацій.

За результатами конференції планується опублікування тез доповідей в  електронному вигляді.

У разі зацікавленості необхідно до 18:00 9 червня 2017 року надати інформацію за формою, що додається, та тези доповіді в електронному виді на адресу o_ivanov@mon.gov.ua. Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатися не будуть.

Контактний телефон: 044 287 82 75.

Участь у заходах безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасника.

Всеукраїнський фестиваль інновацій відбудеться 27‒29 вересня 2017 року.

Детальна інформація щодо умов участі у заходах розміщена на сайті Міністерства освіти і науки України.

Заявка (форма)