НТУ «ХПІ»: Оновлення

За 2 місяці поточного року у будівлях НТУ «ХПІ» проведено ряд ремонтних робіт.

Так, оновлено два блоки гуртожитку № 10 для іноземних студентів ХПІ (провулок Дизайнерський, 4), відремонтовано кілька поверхів (1, 5 поверхи), старі вікна замінені на пластикові (5 пов.). В даний момент ремонтна бригада НТУ «ХПІ» розпочала роботи у третьому блоці гуртожитку, які планують  завершити до 10 листопада. Слід зазначити, що один блок гуртожитку включає санвузол і дві кімнати. Роботи здійснюються за кошти Асоціації випускників НТУ «ХПІ».

У гуртожитку № 13 (вул. Клочківська 218-А), де проживають студенти енергомашинобудівного факультету і факультету інтегрованих технологій та хімічної техніки, у всіх кухнях старі вікна замінені на пластикові, відремонтовані душові (нові труби, батареї), встановлена ​​припливно-витяжна вентиляція. Роботи виконані підрядними організаціями.

Також ведуться ремонтні роботи у гуртожитку «Гігант», будівлі підготовчого відділення для іноземних громадян (вул. Весніна, 5), ректорському корпусі. Крім того, здійснюється поточний ремонт покрівель усіх корпусів НТУ «ХПІ».

Контроль за ходом робіт здійснює проректор НТУ «ХПІ» Магомедємін Гасанов.