Ті, хто навчався в ХПІ, назавжди залишаться політехніками — Ректор Євген Сокол привітав спеціалістів і магістрів

23 січня в НТУ «ХПІ» відбулася урочиста церемонія випуску магістрів і спеціалістів. Майже тисяча студентів вишу отримали дипломи, чверть з яких — «червоні». Святковий вечір відбувся у Палаці студентів ХПІ, де ректор Євген Сокол вручив дипломи та привітав випускників, а творчі колективи Політеху представили художні номери.

Вітаючи випускників, ректор Євген Сокол зазначив, що Політех пишається своєю талановитою молоддю і бажає їм успішної кар’єри і творчого зростання. «Університет підготував своїх вихованців до самостійної роботи, навчив їх професії, прищепив їм бажання навчатися протягом подальшого життя, подарував яскраві, незабутні студентські роки. Ті, хто навчався в ХПІ, назавжди залишаться політехніками. Професори та викладачі впевнені: кожен з них своїми досягненнями буде підвищувати престиж і славу своєї аlma mater, а університет буде пишатися і цим поколінням випускників, так само, як і попередніми», — сказав ректор Євген Сокол.

Так, дипломи Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» отримали 965 випускників: 345 осіб стали магістрами і 620 — спеціалістами, з них 224 отримали «червоні» дипломи. У числі випускників було 30 іноземних студентів. Цього року дипломи рівня підготовки «спеціаліст» вручили в останній раз, оскільки НТУ «ХПІ» повністю перейшов на підготовку за двома кваліфікаційними рівнями — «бакалавр» і «магістр».
Більше світлин на сторінці прес-служби НТУ “ХПІ” у Facebook

Довідка:

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» — один з найстаріших технічних вишів України. За роки своєї історії він підготував 181 тис. 160 фахівців, з них за час незалежності України — 88 тис. 341 випускника.