У ХПІ відбудеться випуск колишніх військовослужбовців, які завершили курси підвищення кваліфікації за програмою НАТО–Україна

22 лютого в НТУ «ХПІ» відбудеться урочиста церемонія випуску слухачів курсу професійного навчання та перепідготовки колишніх військовослужбовців. Відповідні свідоцтва отримають 44 слухачі, які навчались за напрямом «Сучасні технології інформаційних систем» за програмою НАТО–Україна з перепідготовки військовослужбовців у Міжгалузевому інституті післядипломної освіти НТУ «ХПІ».

Дата проведення церемонії: 22 лютого 2018 року. Початок о 12.30.

Місце проведення: Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» ( вул. Кирпичова, 2), науково-технічна бібліотека, аудиторія №63.

У заході візьме участь делегація НАТО у складі менеджера програми НАТО — Україна з перепідготовки військовослужбовців Крістофера Штаудта та його заступника — Олександри Огороднікової. Також планується присутність представників Харківської обласної державної адміністрації та Харківського обласного військового комісаріату.

Програма урочистої церемонії

Вітальне слово:
12.30 Проректор НТУ «ХПІ» Олександр Труш
12.35 Менеджер програми НАТО – Україна з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт
12.40 Представник Харківської обласної державної адміністрації
12.45 Представник Харківського обласного військового комісаріату
12.50 Вручення свідоцтв та сертифікатів випускникам курсів
Учасники: 44 випускника групи «Сучасні технології інформаційних систем», викладачі навчальних закладів, представники ЗМІ.

Довідка:

Міжгалузевий інститут післядипломної освіти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» з 2009 року бере участь у програмах НАТО —Україна з перепідготовки (професійного навчання) та соціальної адаптації колишніх військовослужбовців, які звільнені в запас або відставку.

За цими програмами в м. Харкові, Харківській області та м. Полтаві вже підвищили кваліфікацію (за курсами «Комп’ютерні системи та мережі», «Менеджмент організацій», «Маркетинг  товарів та послуг») і отримали допомогу в працевлаштуванні понад 1200 осіб.