Конкурс наукових робіт зі спеціалізацій «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика»

З 16 по 20 квітня в НТУ «ХПІ» відбудеться підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізацій «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика». Другий тур конкурсу проводиться кафедрою геометричного моделювання та комп’ютерної графіки ХПІ.

Зі списком запрошених до участі в конкурсі, їхніми науковими роботами та іншою інформацією можна ознайомитися на сайті.

Довідка:

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузі науки «Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка» заснований у 2009/2010 навчальному році за ініціативою кафедри геометричного моделювання та комп’ютерної графіки (ГМКГ) та адміністрації НТУ «ХПІ» як Міжвузівський конкурс студентських наукових робіт. З 2011/2012 н.р. він отримав статус Всеукраїнського.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1364 від  10.10.2017 р. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2017/2018 н.р. зі спеціалізацій «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика».