Політехніків запрошують до Студентської республіки

Студентів НТУ «ХПІ» запрошуються взяти участь у фіналі ювілейної XX Студентської республіки під гаслом «ХХ років для України — Покоління Республіки». Фестиваль відбудеться 24-27 серпня 2018р. на Чорноморській косі, під Очаковом (Миколаївська обл., Очаківський р-н, курорт Чорноморка, комплекс «Спортіум»). Основна тема фестивалю — «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті».

Протягом 3-х днів в імпровізованій державі «Студентська республіка», на відвідувачів чекає спілкування з кращими учасниками першої Студреспубліки та можливість приєднатися до команди однодумців, дискусії на різні теми і представлення своїх ідей. Головний захід фестивалю — інтерактивна гра на тему «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті», а також багато інших молодіжних подій.

Факультативи та консультації будуть проводити експерти в галузі політології, культурології, ЗМІ, тощо. Серед них — поетеса і перекладач Євгенія Більченко, історик і політолог Кость Бондаренко, філософ Сергій Дацюк, політолог Андрій Єрмолаєв, фотохудожник Олександр Ктиторчук, журналіст Андрій Куликов, інші.

Для участі в фіналі ювілейної XX Студентської республіки необхідно пройти онлайн-реєстрацію на офіційному сайті.

Більше інформації про Всеукраїнську молодіжну громадську організацію «Студентська республіка» можна дізнатися за посиланням http://studrespublika.com/vmgo.php

За довідками звертатися за тел. (044)529-13-75 та e-mail office@studrespublika.com

Довідка:

Фінал Міжнародної програми «Студентська республіка» — молодіжна громадська подія в Україні. Щорічно імпровізована держава збирає близько тисячі учасників з України та з-за кордону. Мета проекту — об’єднати небайдужих молодих людей, які готові спільно працювати над розвитком мирного, прогресивного майбутнього України та світу.