Політехніків запрошують на конкурс «Авіатор—2019»

У четвер, 11 жовтня в НТУ «ХПІ» відбудеться презентація всеукраїнського освітнього конкурсу «Авіатор2019». До участі у проекті запрошуються студенти денної форми навчання та молоді спеціалісти вишу (до 25 років включно).

Дата проведення: 11 жовтня 2018 року. Початок — 12:00.

Місце проведення презентації: Головний аудиторний корпус (ГАК), ауд. 218.

Проект реалізується Благодійним Фондом «Фонд Бориса Колеснікова» та проходить вже увосьме. Мета — розвиток та підтримка  студентів технічних  спеціальностей, мотивування амбітної і цілеспрямованої молоді розвивати вітчизняну промисловість та економіку.

Потенційні конкурсанти повинні зареєструватися на сторінці в Фейсбуці до 13 листопада. Також необхідно сповістити Науково-дослідну частину НТУ «ХПІ», надіславши листа на електронну пошту  marcenyuk@kpi.kharkov.ua (вказати назву конкурсу, ПІБ, факультет, групу, курс).

«Авіатор—2019» буде складатися з чотирьох відбіркових етапів: рішення задач з точних наук, тестування з теорії та історії авіаційної галузі, перевірки знань з технічного англійської, презентації власної розробки. Фінальний етап — виступ перед експертним журі конкурсу. Сотня фіналістів проекту відвідають влітку 2019 року галузевий форум  International Paris Air Show Le Bourget 2019 у Франції . Усі витрати, пов’язані з поїздкою студентів, бере на себе благодійний фонд.

Нагадаємо, що серед сотні кращих конкурсантів «Авіатор—2018» були й дві студентки факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ», Маргарита Верховець і Карина Дубина. Влітку вони відвідали найбільшу авіавиставку Farnborough Airshow 2018 у Великобританії.