Харківські політехніки — в українській Лізі Сміху!

Команда КВК харківського Політеху «Дикий молодняк» увійшла до нового сезону української Ліги Сміху-2019. Вона стала фіналістом відбіркового фестивалю в Одесі, який завершився наприкінці січня. Зірковий тренер команди — Сергій Сивохо.

Так «Дикий молодняк» НТУ «ХПІ» представляли політехніки:

Кирило Побиліца — студент 6 курсу Навчально-наукового інженерно-фізичного інституту;

Андрій Подорожній — студент 5 курсу факультету комп’ютерних та інформаційних технологій;

Руслан Мячкін — студент 5 курсу факультету соціально-гуманітарних технологій;

Олександр Громовий — студент 3 курсу факультету комп’ютерних та інформаційних технологій.

Всього у відбірковому фестивалі в Одесі брала участь 191 команда з усієї України. У 2-му турі змагалися 58 команд-учасниць.

Харків на фестивалі представили шість команд, три з яких — «Дикий молодняк» НТУ «ХПІ», «Моя улюблена команда» УІПА і збірна команда «Ніжки Буша» — вийшли у 2-й тур гри.

За підсумками другого туру було відібрано 14 найсильніших команд, в число яких і увійшла єдина команда з Харкова — «Дикий молодняк» НТУ «ХПІ».

 

Довідка:

Шоу «Ліга Сміху» («Чемпіонат України з Гумору») — телевізійний гумористичний проект створений в 2015 році українською студією «Квартал 95» і компанією Drive Production. Багато в чому прообразом Ліги Сміху послужив КВК. У чемпіонаті беруть участь молодіжні команди з усієї України, а також з інших країн. Вони змагаються в майстерності розсмішити публіку і журі за всяку ціну. Виступи команд оцінюють журі. Члени журі стають також тренерами, які грають разом з командою та ведуть своїх підопічних до перемоги. Тренери сезону-2019: Сергій Сивохо, Гарік Бірча, Юрій Ткач, «Джокер», Стас Боклан, Євген Кошовий, Оля Полякова.

У фіналі беруть участь тільки 2 команди фаворити сезону. Переможці отримують Кубок «Ліги сміху». Сезон стартує з відбіркового Фестивалю в Одесі. Кількість учасників не обмежена. Кожна гра присвячена певній темі.