Легкоатлетка ХПІ завоювала «срібло» українського чемпіонату з метань

15-17 лютого в місті Мукачево (Закарпатська обл.) відбувся зимовий Чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. «Срібло» змагань в юніорській категорії «метання списа» завоювала студентка ХПІ Тетяна Онищенко.

У змаганнях взяли участь спортсмени з 22-х регіонів України. Студентка факультету соціально-гуманітарних технологій ХПІ увійшла до складу збірної Харківської області та змагалася в юніорській категорії «метання списа» (вага 600 гр.). Її результат склав 37,92 м, що дозволило їй зайняти II місце в цій категорії. Вона перемогла спортсменок з Вінницької та Львівської областей, але поступилася представниці з Київської області.

Тренери Тетяни Онищенко — Любієв Альберт Гнатович, Шаповалова Валентина Олександрівна.

Довідка:

У загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла четверте місце. Перше — у команди Дніпропетровської області, друге завоювали легкоатлети Київської області, а третє — Черкаської області.

Учасники Чемпіонату України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків змагалися в таких категоріях: метання диска, молота, списа.