Студент ХПІ виборов європейське «золото» з легкої атлетики

2-3 вересня в Болгарії відбувся чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій (Balkan Athletics Championships 2019). Серед учасників — студент НТУ «Харківський політехнічний інститут» Ярослав Ісаченков. За підсумками змагань він завоював «золото» в категорії «стрибки в довжину».

Чемпіонат проходив у болгарському місті Правець, де зібралися спортсмени з 19-ти європейських країн. Вони змагалися в різних легкоатлетичних дисциплінах. Студент факультету соціально-гуманітарних технологій ХПІ Ярослав Ісаченков брав участь в категорії «стрибки в довжину» (серед чоловіків). Він виконав норматив з результатом 7,89 м, випередивши легкоатлетів з Греції і Сербії. Вони розділили друге і третє місця з однаковим результатом — 7,88 м. Відзначимо, що всього в цій категорії змагалися представники тринадцяти країн.

Довідка:

За підсумками чемпіонату Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій, українська збірна стала першою в загальному медальному заліку. Вона виграла 18 нагород (дев’ять золотих, чотири срібних і п’ять бронзових медалей).