У ХПІ відбудеться лекція про штучний інтелект від викладача з Лондона

У середу, 30 жовтня, в НТУ «ХПІ» відбудеться лекція «Право ІВ та технологія штучного інтелекту: конфлікт або поєднання?». Спікер — експерт в сфері інтелектуальної власності, викладач Університету Квін Мері (Лондон, Велика Британія) доктор Ноам Шемтов. Початок — 10:00. Місце — Науково-технічна бібліотека НТУ «ХПІ», аудиторія 63. Запрошуються всі охочі.

Доктор Ноам Шемтов викладає право інтелектуальної власності та інформаційних технологій в лондонському Університеті Квін Мері, а також деяких університетах Іспанії та Нідерландів. Він займається дослідженнями в галузі права інтелектуальної власності (ІВ), комп’ютерних технологій і питань штучного інтелекту. Ноам Шемтов керував дослідженнями Дослідного центру Великої Британії та інших організацій — CreativeWorks London, CISAC, Microsoft, WIPO, EPO, Міністерства закордонних справ та у справах Співдружності, Міністерства з міжнародного розвитку Великої Британії. Ноам Шемтов працює адвокатом в Ізраїлі та Великій Ббританії, а також є заступником голови Центру вивчення комерційного права Університету Квін Мері.

Організатор заходу — Національний офіс інтелектуальної власності, Центр підтримки технологій та інновацій (TISC) у співпраці з університетом Квін Мері (Лондон, Велика Британія).
Зустріч відбудеться за участі представників Університету Квін Мері — менеджера проекту Марії Тимофієнко, співголови проекту професора Яніса Коккоріса, координатора досліджень проекту доктора Ольги Гургули, координатора проекту в Україні Олени Вардамацької. Заходи стартують з Харкова, потім пройдуть у Львові та Києві.

Довідка:

Університет Куїн Мері в Лондоні заснований в 1785 році і є одним з найпрестижніших і найбільших дослідницьких вищих навчальних закладів Великої Британії. Студентське містечко Університету Квін Мері розташовано в самому центрі Лондона. Виш відомий фундаментальним викладанням гуманітарних і соціальних наук, права, медицини і стоматології, а також інженерії.