Як вступити до ХПІ? День відкритих дверей онлайн

29 листопада 2020 року НТУ «Харківський політехнічний інститут» провів День відкритих дверей в онлайн форматі. Всі охочі змогли приєднатися до трансляцій у Facebook та Instagram і дізнатися пізнавальну інформацію про Харківський Політех — спеціальності, які пропонує виш, можливості для студентів, умови вступу. Крім того, університет запропонував цікаву онлайн екскурсію кампусом ХПІ, де глядачі могли «побувати» на головній площі вишу, в спорткомплексі «Політех», Палаці студентів ХПІ, науково-технічній бібліотеці вишу, стартап-центрі «Spark», а також взяти участь у конкурсах. Спікери заходу — ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол, представники Центральної приймальної комісії вишу, молоді вчені Харківського Політеху.

«Сьогодні ми проводимо незвичайний День відкритих дверей. Безумовно, це пов’язано з карантинними обмеженнями, які діють в нашій країні та в усьому світі. Це перший День відкритих дверей в форматі онлайн зустрічі. Але я хочу сказати, що в цьому теж є свої позитивні моменти, оскільки сьогодні у вас буде можливість побачити на власні очі різні куточки Харківського Політеху. Крім того, ви зможете дізнатися про переваги та можливості, які надає виш. Я запрошую вас усіх вступати до ХПІ! Ми з радістю будемо працювати разом з вами, вивчати, освоювати наукові напрями. А головне — ми гарантуємо високу якість освіти та всі ті можливості, які надає наш університет, ви зможете отримати в повному обсязі», — звернувся до онлайн глядачів ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол. Він коротко представив Харківський Політех — його основні напрями навчання, програми та інфраструктуру для розвитку студентів, інноваційні проекти ХПІ.

Після глядачам провели екскурсію кампусом Харківського Політеху — вони змогли побачити прямі включення з головної площі університету, спортивного комплексу «Політех», Палацу студентів ХПІ, науково-технічної бібліотеки вишу, стартап-центру «Spark».

Крім того, відповідальний секретар Центральної приймальної комісії ХПІ Сергій Петров виступив з презентаціями про основні правила вступної кампанії: «Все про вступ 2021» і «Робота над помилками абітурієнтів минулих років».

Подивитися запис прямого ефіру можна на сторінці НТУ «ХПІ» в Facebook: частина 1, частина 2, та в Instagram.

Нагадаємо, з 30 листопада по 4 грудня 2020 року (щодня з 12:00 до 17:00) на сторінках у Facebook та Instagram відбудуться трансляції зустрічей керівництва ХПІ з представниками компаній, підприємств, заводів та інших установ, які працюють в різних галузях економіки. Це можливість дізнатися про кар’єрні перспективи студентів і випускників ХПІ. Приєднатися до прямих ефірів можуть всі охочі. Програма — за посиланням.

Дізнатися детальну інформацію про спеціальності та освітні програми ХПІ, необхідні предмети ЗНО, а також переваги Харківського Політеху можна на сайті: http://vstup.kpi.kharkov.ua/.