135-річчя ХПІ: Привітання тривають!

25 листопада НТУ «ХПІ» в онлайн форматі відсвяткував 135-річчя з Дня свого народження. На адресу першого технічного університету Східної України надійшло близько півтисячі привітань від органів влади, бізнес-структур, підприємств, організацій, наукових установ, навчальних закладів, як України, так і зарубіжних країн.

Марафон поздоровлень НТУ «ХПІ» зі 135-річчям відбувся 25 листопада в соціальних мережах вишу:

Усі відеопривітання і листівки, які були надіслані до цього часу, ми опублікували в День народження ХПІ — 25 листопада 2020 року. Однак, як виявилося, не всі встигли привітати виш, тому свято не закінчується!

З величезним задоволенням публікуємо привітання Почесного Доктора НТУ «ХПІ», професора Клагенфуртського університету (Австрія) Генріха Майєра.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=eLjLgckPNtI&feature=youtu.be 

Ми дуже раді, що, незважаючи на карантинні обмеження, що викликані пандемією Covid-19, всі наші колеги і друзі продовжують залишатися поруч. Тому кожне привітання для нас — велика цінність.

Дякуємо вам за теплі привітання та щирі побажання і сподіваємося на швидку зустріч оффлайн! Здоров’я та радості!

Довідка:

135-річчя з дня заснування Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відзначається на державному рівні. Це затверджено проектом постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2020 році» (№ 2364 від 31.10.2019р.).