ХПІ організовує міжнародну школу сучасних педтехнологій

27-29 січня 2021 року НТУ «Харківський політехнічний інститут» проведе ХVIII Міжнародну школу-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті». Вона пройде онлайн і об’єднає такі формати, як педагогічні майстерні, STEM-лабораторії, майстер-класи, ділові ігри, тренінги, дискусії, демонстрації, презентації, які спрямовані на формування, розвиток і вдосконалення компетентностей (організаторських, творчих, лідерських, комунікативних) та підвищення ефективності професійної діяльності в сфері освіти.

В рамках школи-семінару планується майже тридцять онлайн-заходів, спікерами яких будуть фахівці НТУ «ХПІ», інших освітніх установ України, а також Чехії та Великої Британії.

За результатами конференції передбачається видання збірки методичних робіт. Крім того, всі охочі учасники можуть отримати сертифікат (вартість — 150 грн.).

Детальна інформація про Міжнародну школу-семінар — на сайті Методичного відділу НТУ «ХПІ» http://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/metodotdel/konferentsiyi/ і на сторінці Facebook https://www.facebook.com/metodot/.

За консультацією можна також звернутися за телефонами: (057) 707-61-74; (057) 707-62-78 та електронною поштою: metodot@khpi.edu.ua.

ПРОГРАМА:

Grafik