В НТУ «ХПІ» підбито підсумки першого етапу II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020/2021 н.р. «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» затверджено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика».

ІІ тур Конкурсу проводиться на базі кафедри «Геометричне моделювання та комп’ютерна графіка».

Конкурс проводиться за такими спеціалізаціями:

  • Прикладна геометрія;
  • Інженерна та комп’ютерна графіка;
  • Технічна естетика.

Галузевій комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика» надійшла 151 студентська наукова робота з 34 закладів вищої освіти 15 міст України.

Галузева комісія Конкурсу забезпечила рецензування цих робіт. На підставі отриманих рецензій визначено кращі студентські наукові роботи, автори яких запрошені до участі в підсумковій науково-практичній конференції. Листи-запрошення надіслано до закладів освіти, де навчаються студенти-автори кращих робіт (крім того, сканкопії запрошень надіслано на адреси електронної пошти всіх студентів-авторів кращих робіт).

Детальну інформацію про рейтинг студентських наукових робіт за результатами рецензування, кращі наукові роботи та список запрошених студентів-авторів можна отримати за посиланням.

Підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020/2021 навчального року «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика» відбудеться з 26 по 29 квітня 2021 року в НТУ «ХПІ». Основний організатор – кафедра «Геометричне моделювання та комп’ютерна графіка». Конференція пройде в форматі відеоконференції (онлайн).

Інформаційний лист з інструкцією про підключення до конференції, необхідними матеріалами щодо участі та проведення конференції буде надіслано на адресу електронної пошти кожного учасника.

З програмою конференції можна буде ознайомитись на сайті кафедри геометричного моделювання та комп’ютерної графіки.

Для довідки: Відповідно до листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» № 221/10-460 від 01.03.2021 р. ректорам базових закладів вищої освіти, головам галузевих конкурсних комісій Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, учасники Конкурсу (студенти і викладачі) можуть надсилати свої відгуки, зауваження та пропозиції щодо проведення Конкурсу на електронну адресу konstud.mon@ukr.net протягом березня-травня 2021 року.

За матеріалами кафедри геометричного моделювання та комп’ютерної графіки.