Соціологи ХПІ організували міжнародний молодіжний форум

Кафедра соціології та політології НТУ «ХПІ» провела щорічну науково-теоретичну конференцію для студентів, аспірантів та молодих вчених «Молодіжний соціологічний форум НТУ «ХПІ». Захід відбувся в онлайн-форматі та був присвячений актуальним питанням розвитку сучасного суспільства. В роботі конференції взяли участь понад 60 студентів і молодих вчених харківського Політеху, а також інших вишів України та зарубіжних країн.

Учасники, тези яких отримали високу оцінку оргкомітету конференції, зачитали свої доповіді на пленарному засіданні. За словами організаторів, «роботи демонстрували ґрунтовний методологічний підхід і широкий спектр наукових інтересів доповідачів». Увагу глядачів привернули наступні виступи: Карини Дигун (СГТ-М520) з роботою «Лояльність персоналу як ресурс розвитку організації», Андрія Прокопенка (СГТ-517) з презентацією «Особливості соціальної роботи і соціальної допомоги ветеранам бойових дій», Надії Вєцу (СГТ-517) з доповіддю «Потенціал соціальних мереж для студентської молоді», Марії Хорошман (СГТ-518) з роботою «Вплив пандемії Covid-19 на систему вищої освіти», Крістіни Чічкань (BEM519 ae) з доповіддю «Аналіз сприйняття зображення успішної жінки чоловіками в сучасному світі управління», та інших студентів.

Відеопривітання для учасників Форуму записали партнери НТУ «ХПІ» — представники Балтійської міжнародної академії (Латвія, м. Рига), Грузинського технічного університету (Грузія, м. Тбілісі), Херсонського національного технічного університету.

Довідка:

Конференція «Молодіжний соціологічний форум НТУ «ХПІ» була приурочена до Дня науки України та відбулася 18 травня 2021 року.