Реєстрація на програму розвитку стартапів CIG R&D Lab!

Харківських політехніків запрошують взяти участь у четвертому сезоні проекту CIG R&D Lab від Chernovetskyi Investment Group (CIG). В рамках освітньо-стипендіальної програми, студенти, аспіранти та молоді вчені ХПІ зможуть отримати експертну та фінансову підтримку для розвитку своїх стартапів.

Зареєструватися і подати свою ідею на розгляд можна за посиланням https://bit.ly/CIG_KhPI_2021.
Дедлайн — 8 жовтня 2021 року!

Освітньо-стипендіальна програма CIG R&D Lab 2021-2022 навчального року пройде в три етапи:

  • I етап — подання заявок (посилання вище);
  • II етап — презентація відібраних проектів експертному журі, до складу якого увійдуть представники ХПІ та CIG. За підсумками виступів будуть визначені команди-стипендіати. Протягом року вони працюватимуть над розвитком своїх стартапів. Захід відбудеться у жовтні 2021 року.
  • III етап — визначення команди-переможця, яка отримає фінансування на розвиток свого проекту. Фінал відбудеться в липні 2022 року.

Протягом навчального року, в період дії програми, учасникам команд та їхнім науковим керівникам будуть виплачувати стипендію, також вони зможуть отримати експертну та менторську підтримку від Chernovetskyi Investment Group для розвитку своїх стартапів.

Додаткову інформацію та консультацію можна отримати у куратора програми від НТУ «ХПІ» Руслана Вікторовича Кривобока: тел. 057-707-61-36, 099-620-15-78.

Довідка:

Проект CIG R&D Lab реалізується в рамках меморандуму між НТУ «ХПІ» та CIG, який підписаний в серпні 2018 року.

За підсумками першого сезону освітньо-стипендіальної програми CIG R&D Lab від Chernovetskyi Investment Group (CIG) переможцями від НТУ «ХПІ» стали такі стартап-проекти, як «Інноваційний проект: розробка технології виробництва люмінесцентної тротуарної плитки» і «Реконструкція та модернізація теплоенергетичного сектора Харкова». Лідери другого сезону — чат-бот психолог зі штучним інтелектом «Elomia» і проект «Space Ceramic» — технологія виробництва елітної лицьової цегли і керамічної черепиці з декоративним металевим покриттям. Переможці третього сезону — бездротова технологія передачі енергії на великі відстані з малими втратами «WeLight» і генератор озону для знезараження поверхонь і об’єктів «Opty team».

Chernovetskyi Investment Group (CIG) — одна з найбільших інвестиційних компаній на ринку СНД, була заснована в 2013 році. Детальніше: http://cig.vc/