ХПІ запрошує жінок-підприємців на тренінг з диджиталізації

Онлайн-тренінг «Цифрові інструменти для маркетингу у малому бізнесі» проведуть фахівці НТУ «ХПІ» 8 вересня з 16:00 до 20:00 на платформі Zoom. Учасниці зможуть отримати навички створення сайту та SEO, пошуку бізнес-ідей та створення бізнес-плану для отримання гранту, дізнаються про маркетинг у соцмережах та інше.

Захід відбудеться у межах проєкту «DIGI-WOMEN, digital entrepreneurship tools and support for women entrepreneurs» («Інструменти цифрового підприємництва та підтримка жінок-підприємців»), який реалізує НТУ «ХПІ» спільно з європейськими партнерами за програмою ЄС Еразмус+.

Участь безкоштовна, необхідна попередня реєстрація https://forms.gle/TK5Hs5cesmVKcnT7A.

Програма

16:00 – 16:10 Коротка презентація проєкту “DIGI Women – Digital Entrepreneurship Tools and Support for Women Entrepreneurs”. Ігор Кононенко, професор кафедри стратегічного управління НТУ «ХПІ», д.т.н., проф.
16:10 – 17:00 Пошук бізнес-ідеї та розробка бізнес-плану для отримання гранту.
17:00 – 17:45 Створення сайту і SEO (Search Engine Optimization), рекламні платформи Google. Микита Шапошніков, Frontend інженер компанії EncircleLabs
17:45 – 18:15 Асоціація SVOJA: допомога українцям у працевлаштуванні та відкритті власної справи. Можливості та нюанси отримання грантів для відкриття бізнесу в Хорватії. Наталія Грищенко,

Директор асоціації SVOJA

18:15 – 18:30 Перерва
18:30 – 20:00 Соціальні мережі та маркетинг у соціальних мережах для бізнесу: Facebook, Instagram, Twitter.

Контент-маркетинг, Контент-план для соціальних мереж.

Email маркетинг – платформа MailChimp; Location Based Marketing – The FourSquare / Swarm Platform.

Каріна Букрєєва, доцент кафедри стратегічного управління НТУ «ХПІ», к.т.н.

Контакти: E-mail: igorvkononenko@gmail.com

Телефон +38050-514-20-16 (WhatsApp, Viber, Telegram), Ігор Кононенко.

Запрошення на тренінг+програма

Довідка:

Проект «DIGI-WOMEN, digital entrepreneurship tools and support for women entrepreneurs» («Інструменти цифрового підприємництва та підтримка жінок-підприємців») реалізується з вересня 2020 року у межах програми ЄС Erasmus+.

Партнери: «Consulenza Direzionale di Paolo Zaramella» (Італія), «bit management Beratung GesmbH» (Австрія), Грецька асоціація жінок-підприємців — SEGE (Греція), Експерти з питань кластерів регіону Балтійського моря — CEBSR (Латвія), НТУ «ХПІ» (Україна), CEPOR – Центр політики розвитку МСП та підприємництва (Хорватія), Університет національного та світового господарства (Болгарія).

Детальніше про проєкт — на сайті.