Успішний вступ до ХПІ-2023: запрошуємо на День відкритих дверей онлайн!

НТУ «Харківський політехнічний інститут» запрошує абітурієнтів та їхніх батьків на онлайн День відкритих дверей. Він відбудеться 27 листопада у форматі «Відео-чат у Telegram», початок — 11:00. Учасники зможуть дізнатися про вступну кампанію 2023 року, її етапи та умови, необхідні документи, та багато іншого, поставити запитання, що цікавлять. Крім того, абітурієнтам розкажуть про алгоритми успішного вступу, познайомлять із ХПІ. Також для учасників підготовлено цікаву вікторину в Kahoot!.

Підключитися до Telegram: https://t.me/joinchat/L2Hxox1rkSpjYjM6

Програма Дня відкритих дверей складається із трьох частин:

  1. Вступне слово ректора НТУ «ХПІ», професора Євгена Сокола, презентація університету (формат участі: відео-чат у Telegram);
  2. Все найважливіше про Вступ-2023 та якісну підготовку до нього: про етапи та онлайн механізми участі у вступній кампанії, необхідні документи, дати та дедлайни, вступні випробування та підготовку до ЗНО/НМТ/іспитів (формат участі: відео-чат у Telegram та онлайн вікторина в Kahoot!),
  3. Правильний вибір та алгоритм успішного вступу на бажану спеціальність, а також знайомство з напрямами та інститутами НТУ «ХПІ» (формат участі: відео-чат у Telegram та Kahoot! для самостійного проходження).

Приєднатися до чату в Telegram можна також, відсканувавши QR-код (зображення нижче).

Посилання та QR-код відкривається у мобільному додатку Telegram для телефону або додатку Telegram Desktop для комп’ютера.

Для зручної участі в онлайн вікторині Kahoot краще мати два пристрої (наприклад, ноутбук та смартфон) або відкрити Telegram та Kahoot у двох окремих вікнах на одному екрані на комп’ютері.