Тренди онлайн освіти та новий сервіс для вступників: ХПІ запрошує на День відкритих дверей у Telegram!

НТУ «Харківський політехнічний інститут» запрошує школярів, їхніх батьків та вчителів на День відкритих дверей онлайн у Telegram. Захід відбудеться у неділю, 2 квітня, початок — 11:00. На учасників чекає новий формат і масштабна програма з великою кількістю корисної інформації.

Всі, хто приєднається до прямого ефіру, дізнаються про тренди онлайн освіти та досвід ХПІ у цьому напрямі. Зокрема, учасникам розкажуть про інструменти для навчання в освітній екосистемі університету: можливості вибору дисциплін, проєктне та дуальне навчання, технології Innovation Campus та LMS, програми подвійних дипломів та багато іншого. Також абітурієнти дізнаються про правила вступу та порядок прийому у 2023 році, з ними поділяться лайфхаками, порадами та інструкціями. Усі учасники зможуть в інтерактивному форматі ознайомитись з освітніми програмами ХПІ — пройти вікторини, підготовлені представниками Профкому студентів та інститутів, кафедр університету. Також відбудеться презентація нового сервісу для вступників «ХПІ підготовка». Серед спікерів — ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол, представники Приймальної комісії, керівництва Інститутів та кафедр ЗВО.

Підключайтеся 2 квітня об 11:00 за посиланням: https://t.me/+L2Hxox1rkSpjYjM6

Програма Дня відкритих дверей ХПІ складається із чотирьох частин:

Перша. Вступне слово ректора НТУ «ХПІ» Євгена Сокола:

  • про реальну онлайн освіту — як світовий тренд та досвід онлайн освіти працюють у ХПІ. Презентація нового сервісу для вступників «ХПІ підготовка».

Друга. Переваги НТУ «ХПІ». Онлайн інструменти та екосистема освітнього середовища ХПІ:

  • індивідуальна освітня траєкторія (ІОТ) та вибір дисциплін;
  • Innovation Campus та LMS — досвід реального навчання IT, перший набір на спеціальності напряму Бізнес-освіти. Навчання включає такі трендові підходи: дуальну освіту, peer-to-peer, гейміфікацію. Ця педагогічна технологія здобула світове «срібло» у сфері освіти, посівши ІІ місце серед найкращих проєктів Європи міжнародного конкурсу QS-Wharton Reimagine Education Awards 2022;
  • Microsoft 365 — освітнє середовище та сервіси для навчання;
  • кабінет студента та електронна залікова книжка;
  • сервіси та онлайн інструменти інформаційної екосистеми ХПІ для доступу до всесвітньої освітньо-наукової бази знань;
  • програма подвійного диплома DSG:2 — Ваш шлях до отримання диплома німецького університету.

Третя. Офіційно про вступ та порядок прийому 2023 року:

  • інструкції, поради та лайфхаки від представників Приймальної комісії ХПІ.

Четверта. Знайомство з освітніми програмами Харківського Політеху:

  • Інтерактивна гра від представників Профкому студентів та Навчально-наукових інститутів ХПІ з використанням Kahoot-вікторин.

Прямий ефір у відео-чаті Telegram, а також гра на базі Kahoot відбудеться за посиланням https://t.me/+L2Hxox1rkSpjYjM6.

Початок Дня відчинених дверей ХПІ — 2 квітня об 11:00.