У ХПІ розкажуть про світові педагогічні технології

04–08 квітня 2023 року НТУ «ХПІ» організовує XX Міжнародну школу-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті». Заходи відбуватимуться дистанційно у таких форматах: педагогічні майстерні з різних напрямів, STEM-лабораторії, майстер-класи, ділові ігри, тренінги, дискусії, лекції, презентації. Запланована участь майже тисячі осіб із різних міст України та з-за кордону. Серед спікерів — провідні викладачі та фахівці Харківського Політеху та інших освітніх закладів України, а також Албанії, Бельгії, Великої Британії, Індії, Іспанії, Мексики, Чехії та США. Вони поділяться з учасниками своїм досвідом застосування сучасних педагогічних технологій в освіті, що використовуються у НТУ «ХПІ» та провідних навчальних закладах України, Європи та США.

Мета школи-семінару — підвищити педагогічну майстерність науково-педагогічних працівників шляхом їх ознайомлення та навчання сучасним технологіям педагогічного процесу; обмінятися досвідом щодо нових підходів до виховання та розвитку особистості.

Під час заходів учасники зможуть отримати практичні навички проведення занять, ознайомитись із сучасними педагогічними технологіями, із актуальними підходами до виховання здобувачів вищої освіти, технологіями викладання і розвитку особистості, обговорити як специфічні форми викладання конкретних дисциплін, так і проблеми, що вимагають координації дій освітніх установ.

Секції школи-семінару присвячені таким темам: педагогічні технології, STEAM-технології, педагогічні майстерні, міжнародний досвід (англійською мовою), комунікації та взаємодія, педагогічний практикум.

Відкриття конференції відбудеться за участю ректора НТУ «ХПІ» професора Євгена Сокола.

Початок о 10:30.

Приєднатися до різних секцій можна за посиланнями у Програмі (PDF-файл, внизу кожної сторінки). Завантажити файл можна за посиланням.

Докладна програма: 

Педмайстерні 2023 v.5-relis

Довідка:

Для участі у роботі секцій зареєструвалося 953 учасника, з них — з Харкова 677 осіб, з інших міст — 257, та з-за кордону 19 учасників.