Інститут соціально-гуманітарних технологій ХПІ запрошує на фестиваль у Полтаві

Навчально-науковий інститут соціально-гуманітарних технологій Харківського Політеху запрошує школярів на профорієнтаційний фестиваль «Сучасні технології гуманітарної освіти» у Полтаві!  Він відбудеться у суботу  25 листопада 2023 р.  На гостей чекає низка цікавих та пізнавальних заходів про: штучний інтелект, що надає соціально-психологічну підтримку;  розуміння суспільства та покращення фізичних та спортивних навичок; можливості, які відкриває вивчення іноземних мов тощо. Початок- об 11.00. Місце події–Полтавський політехнічний фаховий коледж НТУ «ХПІ»( вул.Пушкіна 83А).

На профорієнтаційному фестивалі Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарних технологій  НТУ «ХПІ» «Сучасні технології гуманітарної освіти» у Полтаві плануються заходи від п’яти кафедр інституту:

  • педагогіки та психології управління соціальними системами ім.акад. І.А.Зязюна;
  • ділової іноземної мови та перекладу;
  • інтелектуальних комп’ютерних систем;
  • соціології і публічного управління;
  • фізичного виховання.

Школярі зможуть ознайомитися з освітніми програмами НІІ соціально-гуманітарних технологій Харківського Політеху, а також дізнатися цікаву  та корисну інформацію про діяльність кафедр інституту.  Так, заплановані заходи, які стосуються: психологічної підтримки та соціальної роботи; самоусвідомлення та розуміння суспільства; покращення фізичних та спортивних навичок; розвитка взаємозв’язків між народами світу; вивчення іноземних мов тощо.

Коли? 25 листопада 2023 р. об 11.00.

Де? Полтавський політехнічний фаховий коледж НТУ «ХПІ»( м. Полтава,  вул.Пушкіна 83А).

Довідка:

Навчально-науковий інститут соціально-гуманітарних технологій – єдиний інститут в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут», який проводить підготовку бакалаврів, магістрів та докторів філософії за освітніми педагогічними, гуманітарними та поведінковими напрямами.  Серед освітніх програм підготовки бакалаврів: психологія; соціальна робота;  германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська; прикладна та комп’ютерна лінгвістика; соціологія управління; цифрове врядування;  фізична культура і спорт.