Студентка ХПІ стане учасницею літньої Олімпіади–2024 у Франції

Спортсменка Харківського Політеху Поліна Бугрова кваліфікувалася на Олімпійські ігри–2024. У змаганнях з бадмінтону вона буде єдиною представницею України в одиночному жіночому розряді. Поліна Бугрова навчається на 3-му курсі кафедри фізичного виховання Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарних технологій ХПІ, є майстром спорту України міжнародного класу, чемпіонкою України, переможницею та призеркою міжнародних турнірів і етапів Гран-Прі Європи.

Талановитій спортсменці Харківського Політеху вдалося кваліфікуватися на Олімпійські ігри завдяки 74-у місцю у рейтингу Світової федерації бадмінтону та обмеженню квот для кожного національного олімпійського комітету.

Відзначимо, що нещодавно Поліна виборола «золото» та «бронзу» на Міжнародному турнірі «Mexican International Challenge 2024». Разом з Євгенією Кантемир вона стала чемпіонкою у парній категорії, а бронзову медаль здобула в одиночному розряді.

Вітаємо студентку ХПІ Поліну Бугрову з перемогами та бажаємо вдалого виступу на Олімпіаді!

 

Довідка:

XXXIII літні Олімпійські ігри–2024 відбудуться з 26 липня по 11 серпня у Парижі (Франція). 10500 спортсменів з 206 країн світу будуть боротися за золоті медалі у 45 видах спорту. Всього буде розіграно 329 комплектів нагород.