«Родзинки» STEMCamp for educators — в телепроекті «Світ освіти»

У суботу, 16 листопада, о 20.40 на телеканалі Р1 7-й випуск телепрограми НТУ «ХПІ» «Світ освіти». В об’єктиві «Світ освіти-7» усе найцікавіше, що відбувалося в осінньому сезоні інтенсивної школи для вчителів «STEMCamp for educators». Це перший пілотний проект НТУ «ХПІ», учасниками якого стали близько двадцяти команд викладачів математики, хімії, фізики та інформатики та їхніх учнів-старшокласників з шести регіонів України.

Протягом тижня вони опановували методи проектної роботи в стилі Hands-on Science в таких напрямах, як електротехніка, екологія, хімія, фізика, енергетика, математика, 3D-моделювання та IT. Крім того, вчителі разом з учнями розробили власні проекти, які представили на закритті «STEMCamp for educators». Менторами проекту стали молоді викладачі харківського Політеху. У програмі виступлять організатори, учні та вчителі, які розкажуть про особливості та перспективи нового івенту ХПІ.

Дивіться проект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» на телеканалі Р1 в суботу, 16 листопада, о 20.40! Повтор телепрограми — в наступні суботи, 23 листопада, 30 листопада, 7 грудня о 20.40.

Довідка:

Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, які відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить чотири рази на місяць по суботах на телеканалі Р1.