Слідами Чорнобиля: ХПІ оголосив конкурс для школярів. РЕЄСТРАЦІЯ

НТУ «ХПІ» запрошує учнів 9-11 класів взяти участь в безкоштовному Всеукраїнському онлайн конкурсі «Слідами Чорнобиля», який створений спільно з освітнім проектом «На Урок». Змагання націлене на розширення знань школярів про катастрофу на Чорнобильській АЕС: її наслідки для людства, проблеми навколишнього середовища, особливості напрямів атомної та альтернативної енергетики. За підсумками змагання, всі учасники отримають сертифікати, а переможці дипломи I, II і III ступенів. Конкурс відкритий до 10 травня за посиланням: https://naurok.com.ua/konkurs/chornobyl.

«Перевага конкурсу «Слідами Чорнобиля» для старшокласників — можливість безкоштовно пройти онлайн-олімпіаду, виконати різнотипні, цікаві завдання з власного комп’ютера або планшета, і за підсумками отримати нагороди», — зазначають організатори.

Крім того, таке змагання буде корисне й для вчителів, які зможуть організувати школярів для участі в масштабному всеукраїнському інтернет-конкурсі, отримати аналіз відповідей і результатів учнів в зручному форматі, матеріали для роботи над помилками в класі, а також подяки за активну участь.

Довідка:

Всеукраїнський онлайн конкурс «Слідами Чорнобиля» — продовження освітньо-мотиваційного міждисциплінарного проекту ХПІ «Слідами CHORNOBYL». Проект складається з циклу відеоуроків, які розкривають тему катастрофи Чорнобильської АЕС, а також навчального посібника для вчителів, який розроблений викладачами ХПІ.