Новий сезон освітньо-стипендіальної програми CIG R&D LAB. РЕЄСТРАЦІЯ

Стартував прийом заявок на участь у новому, третьому сезоні CIG R&D LAB 2020-2021 від Chernovetskyi Investment Group (CIG). В ході освітньо-стипендіальної програми студенти та аспіранти ХПІ зможуть отримати експертну та фінансову підтримку для своїх стартапів від CIG. Заявку на участь можна подати за посиланням. Дедлайн — 30 вересня 2020 року!

Освітньо-стипендіальна програма CIG R&D LAB 2020-2021 пройде в 3 етапи:

— Перший етап:

Подання заявок (до 30 вересня включно). Всі охочі можуть надсилати свої заявки через електронну форму: https://bit.ly/CIG_RnD_Lab_KhPI

— Другий етап:

Презентація відібраних проектів перед спеціальною комісією, до складу якої увійдуть представники університету і CIG. За підсумками презентацій будуть визначені переможці-стипендіати. Захід відбудеться в жовтні.

— Третій етап:

За підсумками року, визначення переможця серед стипендіатів, яке відбудеться в липні 2021 року. Переможець отримає фінансування на розвиток проекту.

Протягом року, в період дії проекту, учасникам та їхнім науковим керівникам буде виплачуватися стипендія, також вони зможуть отримувати експертну та менторську підтримку від Chernovetskyi Investment Group для розвитку своїх стартапів.

Додаткову інформацію та консультацію можна отримати у куратора програми від НТУ «ХПІ» Руслана Вікторовича Кривобока:

E-mail: krivobok491@gmail.com

тел. 057-707-61-36, 099-620-15-78

Довідка:

Проект CIG R&D LAB реалізується в рамках меморандуму між НТУ «ХПІ» та CIG, який підписано в серпні 2018 року.

За підсумками першого сезону освітньо-стипендіальної програми CIG R&D LAB від Chernovetskyi Investment Group (CIG) переможцями стали такі стартап проекти, як: «Інноваційний проект: розробка технології виробництва люмінесцентної тротуарної плитки» і «Реконструкція та модернізація теплоенергетичного сектора Харкова».

Переможці другого сезону — чат-бот психолог зі штучним інтелектом «Elomia» і проект «Space Ceramic» — технологія виробництва елітної лицьової цегли і керамічної черепиці з декоративним металевим покриттям.

Chernovetskyi Investment Group (CIG) — одна з найбільших інвестиційних компаній на ринку СНД, була заснована в 2013 році. Детальніше: http://cig.vc/