Від IT до економіки: Харківських політехніків запрошують на онлайн-лекції міжнародних експертів

НТУ «ХПІ» став партнером міжнародного проєкту «Ukraine Global Faculty», який реалізує благодійна організація K.FUND за підтримки МОН України. Зарубіжні професори з провідних університетів, топ-експерти та підприємці читатимуть онлайн лекції для української аудиторії: студентів, аспірантів, викладачів. Мова виступів — англійська із синхронним українським перекладом. Відвідати онлайн-захід можна вже 30 листопада, тема — «Nanomaterials for Electrical Energy Storage» (Наноматеріали для зберігання електроенергії). Загалом теми охоплять напрями від IT та інженерії до економіки та підприємництва. Це можливість не тільки розширити свої професійні зв’язки, а й розвиватися. Трансляції – безкоштовні, на https://ugf.academy/.

Проєкт передбачає:

  • 100% онлайн-формат;
  • доступ до архіву лекцій 24/7;
  • контент англійською з синхронним перекладом на українську;
  • широкий набір тем: від IT та інженерії до економіки та підприємництва;
  • спікери світового масштабу, які підтримують Україну та українців;
  • можливість поставити запитання лектору та знайти колег за інтересами;
  • сертифікати про участь (можуть зараховуватись при підвищенні кваліфікації);
  • безкоштовний доступ для всіх учасників.

Щоб студентам/аспірантам/викладачам взяти участь у UGF, необхідно:

— зареєструватися на ugf.academy;

— вибрати у власному кабінеті лекції, що вас цікавлять. Ви можете підписатися навіть на ті лекції, для яких ще не призначені дати проведення. По мірі формування груп слухачів, викладачі оберуть дати та UGF повідомить вас;

— зайти до свого кабінету та брати участь у лекціях онлайн. Жодних спеціальних програм для цього не потрібно. Вибирайте зручну мову (англійську або українську). Ставте запитання лектору/лекторці в чаті, він/вона відповість на найцікавіші.

Учасники можуть знайти корисні лекції не лише серед запланованих, а й в архіві проведених (відеозаписи англійською та українською). За підсумками можна також отримати сертифікати про участь (у 2023 році).

Інформацію про нові лекції та контриб’юторів можна знайти на сайті ugf.academy та у телеграм каналі https://t.me/UkraineGlobalFaculty.

З питаннями чи пропозиціями можна звертатися до UGF: info@ugf.academy.

Перша лекція відбулася 24 листопада, тема — «Basics of Capital Structure and Corporate Governance» (Основи структури капіталу та корпоративного управління). Спікером став Чарльз Уайтхед — професор комерційного права Cornell Law School (США), директор-засновник програми «Право, технології та підприємництво» Cornell Tech, доктор юридичних наук. Запис лекції вже доступний на сайті: https://ugfacademy.mylearnworlds.com/course/basics-of-capital-structure-and-corporate-governance?msg=not-logged-in.

Найближчі заплановані дати лекції від експертів із США та Великої Британії: 30 листопада, 4 грудня, 16 грудня. Докладніше: https://ugf.academy/

Довідка:

Ukraine Global Faculty реалізується благодійним фондом K.FUND за підтримки Міністерства освіти та науки України. Понад 20 університетів стали партнерами UGF, першим серед них — Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».