Вітаємо з ювілеєм Валентину Марценюк

11 березня 2023 р. відзначила свій ювілей заступниця директора Навчально-наукового інституту енергетики, електроніки та електромеханіки з заочної освіти НТУ «ХПІ», старша викладачка кафедри інженерної електрофізики Валентина Євгенівна Марценюк. Колеги характеризують її, як справжнього професіонала, щиру, ввічливу та усміхнену людину, якій під силу будь-яка справа.  

Валентина Євгенівна пройшла шлях від студентки Харківського Політеху до старшої викладачки кафедри інженерної електрофізики університету. Вона вже багато років виконує обов’язки заступниці завідувача кафедри з навчальної роботи, викладає спеціальні дисципліни за особистою методикою, до того ж успішно вирішує складні організаційні та виховні завдання. Щороку під керівництвом Валентини Євгенівни Марценюк захищають свої дипломні роботи студенти бакалаври та магістри кафедри інженерної електрофізики.

Керівництво та співробітники Харківського Політеху та безпосередньо Навчально-наукового інституту енергетики, електроніки та електромеханіки, а також студенти та колеги з кафедри інженерної електрофізики вітають Валентину Марценюк з ювілеєм.

«Шановна Валентино Євгенівно! Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, щастя та благополуччя. Вам до снаги будь-яка справа! Нехай праця буде плідною, нових творчих успіхів та подальших звершень!».