Весняні Канікули з Політехом: Вікторини тривають!

Прямі ефіри весняних Канікул з Політехом, що присвячені темі «Великі наукові ідеї, що змінили Світ», добігли кінця. Пізнавальні заходи онлайн у Telegram охопили понад 1500 школярів! Протягом тижня хлопці та дівчата стали учасниками трьох десятків Kahoot-вікторин з різноманітних напрямів: фізики, хімії, енергетики, історії, IT та інших.

Проте вікторини тривають, і всі охочі ще встигнуть зіграти у них самостійно, взявши участь у конкурсі «Домашня робота». Дедлайн — 9 квітня. У такий спосіб до інтелектуального змагання вже приєдналося майже 800 осіб. На всіх, хто хоче перевірити свої знання, чекають у групі: https://t.me/KhPI_Kahoot_holidays.

Прямі ефіри Канікул з Політехом відбулися з 27 по 31 березня. Програма та науково-популярні Kahoot-вікторини були розроблені молодими вченими та викладачами НТУ «ХПІ» за матеріалами їхнього авторського навчального посібника «Великі наукові ідеї, що змінили світ». Серед тем заходів: «Гутенберг — перші друковані книги», «Як оптика XVII століття змінила погляд на Всесвіт», «Гроші: від минулого в майбутнє», «Саліцилова кислота та аспірин — з часів Гіппократа до лабораторії Bayer AG», «AC/DC, що обереш?» і багато інших.

Абсолютним переможцем у номінації «Прямі ефіри», який набрав найбільшу кількість перших місць з усіх вікторин в онлайн форматі, став учасник з ніком wild duo 18:) Як стало відомо, це учень харківської школи №18 — навчального закладу, який сьогодні є кузнею переможців Kahoot-вікторин, що організовані НТУ «ХПІ». Також визначено інших лідерів конкурсів, які отримають призи.