ХПІ створив новий сервіс для допомоги абітурієнтам. Поспішайте підписатися!

НТУ «ХПІ» презентує абітурієнтам інноваційний онлайн-сервіс для підготовки до НМТ, вибору спеціальності та вступу до університету. Він дозволяє користувачам безкоштовно перевірити свої знання з частини програми Підготовчих курсів до НМТ/ЗНО або отримати нову для себе інформацію. Також за допомогою онлайн-сервісу можна зіграти в цікаві вікторини, які допоможуть ознайомитися з різними спеціальностями. Автори ресурсу — фахівці Підготовчих курсів Харківського Політеху. Формат зручний у використанні на всіх гаджетах.

Переходьте за посиланням та тестуйте: https://training.kpi.kharkov.ua/.

Тренувальні тести у форматі вікторин дозволяють навчитися виконувати завдання в умовах обмеженого часу. Користувачам сервісу пропонується кілька варіантів підготовки на вибір: Преміальний і Базовий пакети.

Вибирайте, що вам найцікавіше:

1) Готуйтеся до НМТ — ХПІ Підготовка з усіх предметів за допомогою безкоштовних вікторин.

2) Знайомтесь зі спеціальностями та професіями через інтерактивні та безкоштовні вікторини.

3) Підписуйтесь на повний пакет преміальних послуг від Підготовчих курсів Харківського Політеху.

Крім того, користувачі ресурсу можуть звертатися до співробітників Підкурсів ХПІ за консультаціями щодо вступу, правил прийому, для знайомства з різними спеціальностями університету.

За успішне завершення «Преміальної підготовки до НМТ» вступники зможуть отримати до +10 додаткових балів до конкурсного балу за спеціальностями, які мають особливу підтримку при вступі до НТУ «ХПІ». Крім того, у 2023 році вперше додаткові бали зможуть отримати не лише випускники шкіл, а й випускники коледжів та технікумів.

Підписатися можна за посиланням: https://training.kpi.kharkov.ua/premialna-pidgotovka-do-nmt/