Науковиця ХПІ презентовала фармацевтичні проєкти у Малайзії

Доцентка кафедри загальної фармації  НТУ «ХПІ» Юлія Юдіна відвідала INTI International University у Малайзії. Зі своїми закордонними колегами вона обговорила питання подальшої співпраці між двома ЗВО у напрямку охорони здоров’я, впровадження спільних освітніх та наукових програм. Вчена Харківського Політеху презентувала медичні та фармацевтичні наукові проєкти НТУ «ХПІ». Поїздка науковиці ХПІ до Малайзії відбулася у рамках програми Inbound Visiting Scholar 2024.

Представники малайзійського університету  високо оцінили візит доцентки кафедри кафедри загальної фармації Навчально-наукового медичного інституту ХПІ Юлії Юдіної та висловили сподівання на подальше співробітництво НТУ «ХПІ» та INTI International University. Зі свого боку, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» щиро дякує INTI International University за теплий прийом науковиці Харківського Політеху та надану можливість розвитку наших партнерських відносин.

ХПІ сподівається, що цей візит є першим кроком на шляху плідної співпраці, яка в подальшому буде зміцнюватися та спрямовуватися на розвиток та процвітання наших університетів.

Невеличке відео виступу  Юлії Юдіної у INTI International University —тут.

Довідка:

INTI International University  —один із провідних приватних навчальних закладів Малайзії, який здійснює підготовку студентів за напрямками IT технологій, інженерних наук, соціальних наук та охорони здоров’я. Меморандум про співпрацю між НТУ «ХПІ» та INTI International University був підписаний у вересні 2023 року.