Харківські політехніки дізналися про роль дипломатії у сучасному світі

В НТУ «ХПІ» відбулася онлайн-зустріч з дипломатом Міністерства закордонних справ України, консулом Людмилою Недільською. Захід організувала кафедра загальної економічної теорії Харківського Політеху. Нещодавно на кафедрі було відкрито нову спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і започатковано проєкт «Дипломатична Україна». Понад п’ятдесят учасників події дізналися про роль української дипломатії у сучасному світі, отримали знання та натхнення для подальшого професійного і особистісного розвитку. Одним зі спікерів заходу виступив проректор  ХПІ  професор Геннадій Хрипунов.

З привітальним словом на зустрічі виступили дипломат Генеральний консул України у Стамбулі представник України при Організації Чорноморського Економічного Співробітництва за сумісництвом Роман Недільський, проректор ХПІ Геннадій Хрипунов та завідувачка кафедри загальної економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу ХПІ Наталія Волоснікова.  Подія стала нагодою для студентів та викладачів дізнатися більше про роль української дипломатії у сучасному світі, отримати нові знання та натхнення для подальшого професійного і особистісного розвитку. Були обговорені питання якісної підготовки здобувачів нової спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри загальної економічної теорії Харківського Політеху і організації подальших подібних платформ для цікавих дискусій, обміну думками та ідеями.

 

Довідка:

Людмила Недільська – дипломат Міністерства закордонних справ України, консул, т.в.о. Генерального консула України в Торонто (2014-2016), доцентка кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності Західноукраїнського національного університету, кандидатка політичних наук.