Молода людина 2022 року — Новий шанс для харківських політехніків!

Подання заявок на конкурс «Молода людина року»-2022 продовжено до 15 серпня. Зареєструватися можуть громадяни України (14-35 років), які мають активну життєву позицію та вагомі результати у різних сферах життя. Конкурсантам доступно одинадцять номінацій: наукова, культурна, спортивна, волонтерська діяльність та інші напрями.

При визначенні переможців враховуватимуться досягнення за 2020-2021 роки. Номінації: «Учні закладів загальної середньої освіти», «Учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти», «Студенти закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації», «Студенти (курсанти) закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура та мистецтво», «Фізична культура та спорт», «Діяльність у галузі виробництва, підприємництва», «Діяльність у невиробничій сфері», «Громадська діяльність», «Волонтерська діяльність».

Конкурсні заявки з пакетом документів необхідно подати до районних комітетів у справах сім’ї, молоді та спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Детальніше про конкурс: https://www.city.kharkov.ua/uk/news/u-kharkovi-priymayut-zayavki-na-konkurs-moloda-lyudina-roku-51182.html

Необхідний пакет документів: https://choko.link/ussm_kh

Зазначимо, що у різні року харківські політехніки ставали переможцями конкурсу «Молода людина року». Серед них: доцент кафедри фізики НТУ «ХПІ», кандидат фізико-математичних наук, популяризатор STEM-освіти в Україні Ксенія Мінакова, доцент кафедри передачі електричної енергії НТУ «ХПІ» Дмитро Данильченко, студент Володимир Хлудєєв та інші.

Довідка:

Експертні ради у кожній номінації визначають одного переможця та двох лауреатів конкурсу (спочатку на районному, а потім на міському етапі). Переможці міського етапу одержують грошові премії.

Конкурс «Молода людина року» проводиться щорічно Управлінням у справах сім’ї та молоді Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, починаючи з 2001 року. За рекомендаціями відповідних установ чи шляхом самовисування у ньому беруть участь понад 270 конкурсантів.

Мета конкурсу — підтримка обдарованої та талановитої молоді, нагородження найкращих молодих спеціалістів у галузі виробничої, навчальної, громадської та творчої діяльності.