Друга вища освіта в ХПІ. Як вступити?

1 травня в НТУ «ХПІ» стартує вступна кампанія для отримання другої вищої освіти за контрактом. Зарахування до університету відбувається без іспитів, за результатами розгляду мотиваційних листів. Це унікальна можливість для вступників, які вже мають вищу освіту.

Процедуру подання документів можна пройти як офлайн, так і онлайн. Харківський Політех пропонує широкий вибір спеціальностей та всі форми навчання.

Обирайте свій майбутній факультет/інститут ХПІ та зв’яжіться зі співробітниками приймальних комісій для консультації: http://vstup.kpi.kharkov.ua/contacts

Всю актуальну інформацію щодо вступу: інструкції, необхідні документи, контакти, строки та дати дивіться за посиланням: http://vstup.kpi.kharkov.ua/admission/druga-vyshcha-osvita/.

Довідка:

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» — один із провідних та найбільших технічних ЗВО України, заснований у 1885 році. Сьогодні НТУ «ХПІ» — це 10 навчально-наукових інститутів, 103 кафедри, де навчаються понад 15 тисяч студентів. Харківський Політех — у топ-5 університетів України, входить до міжнародних рейтингів: QS World University Rankings-2023, де утримує титул найкращого технічного університету України (2-е місце серед українських вишів, позиція 651-700), THE World University Rankings. У 2010 році НТУ «ХПІ» набув статусу дослідницького національного університету. У 2022 році унікальна програма підготовки IT-фахівців Innovation Campus НТУ «ХПІ» удостоєна світового «срібла» в галузі освіти.