Медичний інститут ХПІ запрошує до циклу занять з мікробіології та сімейної медицини

До уваги бактеріологів, імунологів, мікробіологів, лікарів клініко-діагностичних лабораторій, викладачів мікробіології та інших фахівців! Кафедра мікробіології, бактеріології, вірусології та мікології Навчально-наукового медичного інституту НТУ «ХПІ запрошує відвідати навчальні курси. Серед них: «Лабораторна діагностика псевдомікозів» та «Лабораторна діагностика кератомікозів». Цикли тематичного удосконалення розраховані на один тиждень та проходять дистанційно. Слухачі отримають по 25 балів у системі БПР. Заняття розпочинаються у травні 2023 р.

Кафедра мікробіології, бактеріології, вірусології та мікології пропонує такі курси:

1) 1-тижневий цикл тематичного удосконалення

«ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА ПСЕВДОМІКОЗІВ» з 22.05.23 до 26.05.23р. (25 балів БПР, дистанційно)

Цикл присвячений:

  • основним питанням сучасної класифікації, морфології, фізіології і систематики грибів;
  • правилам забору клінічного матеріалу, основним методам мікроскопування;
  • лабораторній діагностиці та вивченню найбільш розповсюджених псевдомікозів: мікромоноспорозу, міцетоми, нокардіозу, ерітразми, актиномікозу.

Контингент слухачів — бактеріологи, мікробіологи, мікологи, дерматовенерологи, імунологи, лікарі  клінічних діагностичних лабораторій, біологи з вищою немедичною освітою, викладачі біології та мікробіології.

Куратор циклу: Ольга Вадимівна +380679911236               

2) 1-тижневий цикл тематичного удосконалення «ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА КЕРАТОМІКОЗІВ» з 15.05.23 до 19.05.23р. (дистанційно, 25 балів БПР)

Цикл присвячений:

  • основним питанням сучасної класифікації, морфології, фізіології і систематики грибів;
  • лабораторній діагностиці та вивченню найбільш розповсюджених збудників кератомікозів: збудників різнокольорового лішаю та п’єдри чорної та білої.

Контингент слухачів — бактеріологи, мікробіологи, мікологи, дерматовенерологи, імунологи, лікарі клінічних діагностичних лабораторій, біологи з вищою немедичною освітою, викладачі біології та мікробіології.

Куратор циклу: Ольга Вадимівна +380679911236   

Також кафедра внутрішніх хвороб і сімейної медицини Навчально-наукового медичного інституту НТУ «ХПІ» запрошую лікарів до навчання за спеціалізацією «Терапія». Старт вже 1 травня 2023 року! Курс рекомендований слухачам, які закінчили інтернатуру за однією із лікарських спеціальностей. По закінченню, учасники отримають найактуальніші знання, згідно клінічних рекомендацій щодо ведення хворих, та стануть більш впевненими у своїх професійних силах. Навчання відбуватиметься на контрактній основі. Тривалість курсу — 5 місяців дистанційно.

Реєстрація та додаткова інформація — за телефоном: +380506194685

Довідка:

Навчально-науковий медичний інститут функціонує у складі НТУ «ХПІ» та здійснює підготовку лікарів-інтернів з різних спеціальностей; підготовку та перепідготовку лікарів та фармацевтів, а також удосконалення кваліфікації медичних працівників та фармацевтів за різними напрямами медичної та фармацевтичної діяльності. До складу інституту входять 11 кафедр: акушерства, гінекології та репродуктології; внутрішніх хвороб і сімейної медицини; загальної фармації; інфекційних хвороб та дерматовенерології; клінічної лабораторної діагностики, вірусології та мікробіології; неврології і рефлексотерапії; організації та управління охороною здоров’я і соціальної медицини; психіатрії, аддиктології, психотерапії та клінічної психології; радіології; фізичної і реабілітаційної медицини, фізіотерапії та курортології; хірургії, нормальної та топографічної анатомії.