Як більше знати про кодування даних? ХПІ запрошує на другий безкоштовний вебінар

Харківський Політех запрошує школярів, студентів та всіх бажаючих приєднатися до вебінару «Теорія Передачі та Кодування Інформації: Сучасні аспекти», який відбудеться 11 жовтня 2023р. В ході заходу можна буде дізнатися про: кодування, захист  та безпеку передачі даних, системи обчислення тощо. На учасників також чекає гра Кахут, дискусіі і запрошення на наступні події. Спікерами вебінару  стануть провідні  експерти Харківського Політеху та фахівці IT сфери.    Організатор заходу– кафедра «Системи інформації імені В.О. Кравця» НТУ «ХПІ». Реєстрація за посиланням: https://forms.office.com/e/CjeeFYrhhs 

 На вебинарі  «Теорія Передачі та Кодування Інформації: Сучасні аспекти» будуть розглянуті такі теми:

  • Кодування та захист даних — кандидатка технічних наук доцентка НТУ «ХПІ» Ганна Заволодько.
  • Системи обчислення та переведення — професор НТУ «ХПІ» кандидат технічних наук доцент Віталій Бреславець.
  • Цифровий ідентифікатор об’єкта (DOI) —директорка бібліотеки НТУ «ХПІ» доктор філософії  за спеціальністю «Комп’ютерні науки»  Юлія Главчева.
  • Безпека передачі даних (SSL) – експерт ВЕБ розробок WiserBrand Валерій Заволодько.

 

Учасники онлайн заходу  матимуть змогу дізнатися більше про ці теми та обговорити їх з експертами. Далі на  них чекають дискусії,  можна буде поставити запитання спікерам, а також  стати переможцем вікторини Кахут по темам  вебінару. На завершення передбачається  надання додаткових ресурсів для учасників, проведення анкетування, запрошення на наступні заходи та події. Організатор заходу– кафедра «Системи інформації імені В.О. Кравця» НТУ «ХПІ».

Реєстрація за посиланням: https://forms.office.com/e/CjeeFYrhhs 

Телеграм група події   https://t.me/+BXBnFMhXYh00YmYy

Коли?  11 жовтня 2023р.

Час:  16:00 — 17:30

Приєднуйтесь!

Довідка:

Це вже другий захід, який  проводиться у рамках серії вебінарів “Meet and Code: Сучасні Методи Оптимізації та Кодування Інформації“. Першій вебінар “Сучасні Методи Стиску Інформації: Від теорії до практики» відбувся 4 жовтня. Третій заключний семінар “Дослідження та інновації у сфері Кодування»  запланований на 25 жовтня.  Слідкуйте за нашими анонсами!