“Фізичні основи сучасних технологій” від Інституту ХПІ

Навчально-науковий інститут комп’ютерного моделювання, прикладної фізики та математики Харківського Політеху організував Open Weekend, що відбувся в укритті ХПІ. Понад тридцять учасників мали змогу відкрити для себе світ фізичних технологій та інновацій разом з викладачами та науковцями ЗВО. Адже Інститут створює образотворчий космос, де кожен має шанс зануритися в найсучасніші технології та отримати відповіді на всі свої запитання.

Фестиваль Open Weekend від Навчально-наукового інституту комп’ютерного моделювання, прикладної фізики та математики (НН ІКМ) НТУ “ХПІ був справжньою  експлозією інновацій та інтерактиву, яка охопила як тих, хто був присутній особисто, так і тих, хто долучився онлайн. Загалом захід об’єднав понад 30 учасників, які  дізнались про різні інтереси та погляди на майбутнє в сфері фізичних технологій.   Онлайн трансляція в Telegram-каналі https://t.me/HiTechOsvita зробила подію доступною для широкої аудиторії, дозволяючи отримати цінну інформацію з будь-якого місця.

Під час презентації спеціальностей (176 – Мікро- та наносистемна техніка, 105 – Прикладна фізика та наноматеріали, 172 – Електронні комунікації та радіотехніка) учасники отримали докладну інформацію про переваги спеціальностей, освітні програми, перспективи працевлаштування та очікувані зміни вступної кампанії 2024.

 Кафедри НН ІКМ НТУ “ХПІ” спеціальностей :

  • 176 – Мікро- та наносистемна техніка: Кафедра Мікро- та наноелектроніки.
  • 105 – Прикладна фізика та наноматеріали: Кафедри “Фізика металів і напівпровідників” та “Радіоелектроніки”.
  • 172 – Електронні комунікації та радіотехніка: Кафедра Систем інформації ім. В.О.Кравця.

Особливо цікавою була зустріч з представниками Lifecell була, де вони висловили необхідність у висококваліфікованих спеціалістах в галузі фізичних технологій. Це відкрило нові перспективи для  учасників.

Захід завершився захоплюючою вікториною Кахут, яка дозволила визначити найбільш обізнаних учасників. За результатами вікторини, призи були розіграні від Lifecell, надаючи ще один стимул для активної участі.

Організатори висловили подяку учасникам фестивалю Open Weekend: «Дякуємо усім, хто долучився до заходу, за великий інтерес та активну участь! Ми віримо, що цей захід допоможе вам зробити вірний вибір щодо майбутньої спеціальності та розвинути свої інтереси в галузі фізичних технологій. Бажаємо успіхів у вашому подальшому навчанні та кар’єрному шляху!»