Урочистий випуск магістрів у ХПІ: Політех завжди відкритий для вас!

23 грудня у Палаці студентів НТУ «ХПІ» відбувся святковий вечір, присвячений випуску магістрів. Документ про закінчення університету отримала понад тисяча політехніків, із них чверть — з відзнакою. Серед випускників були не лише громадяни України, а й інших країн. Вручення дипломів відбулося за участю ректора НТУ «ХПІ» Євгена Сокола. Він привітав нових фахівців та побажав їм успіхів у побудові майбутньої кар’єри.

«Дорогі випускники! Безумовно, студентські роки — найкращий час, оскільки його можна присвятити найпрекраснішому: дружбі, навчанню, спорту, культурі. У цей знаменний вечір хочеться побажати вам успіхів та удачі, щоб ви на своїх робочих місцях досягли найвищих висот. Ваша Альма-матер — Харківський Політех завжди відкритий для вас. Ми завжди раді бачити вас в університеті, і чим можемо обов’язково поділимося. Бажаю вам всього найпрекраснішого, не бійтеся ставити високу планку, оскільки ви — випускники ХПІ, а отже, талановиті люди, яким усе під силу! Цей урочистий вечір, присвячений випуску магістрів, — особливий, тому загадуйте бажання, і вони обов’язково здійсняться! Зі святом, вас!», — звернувся до політехнік член-кореспондент НАН України, професор, ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол.

Кульмінацією вечора стала церемонія вручення «червоних» дипломів найкращим студентам-магістрам — переможцям конкурсів, олімпіад, учасникам наукових конференцій, активістам наукового, культурного та суспільного життя університету за участю ректора Євгена Сокола та проректора з науково-педагогічної роботи Руслана Мигущенка.

Крім того, грамоти та подарунки отримали переможці конкурсу на найкращий логотип стартап-центру «Spark» ХПІ, який проводився раніше цього року.

Гості святкового вечора побачили концертну програму, яку підготували творчі колективи Палацу студентів ХПІ. Артисти виступили з різноманітними танцювальними, вокальними, акробатичними та іншими номерами.

Більше світлин на сторінці прес-служби ХПІ у Facebook.